Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_AD_OPTIMISATION_DISABLED

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_AD_OPTIMISATION_DISABLED

XS_AD_OPTIMISATION_DISABLED

Categorie

Analyse & Design

Met deze variabele kunt u de rekenwaarden van de profielendatabase controleren. Met de waarde FALSE schakelt u de toetsingsoptimalisatie in. Met de waarde TRUE schakelt u de toetsingsoptimalisatie uit. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen