XS_AD_NODE_NUMBER_BY_Z

2017

XS_AD_NODE_NUMBER_BY_Z

Categorie

Analysis & Design

Als u deze variabele instelt op TRUE , wordt het startnummer van een nieuw knooppunt ingesteld op basis van de z-coördinaat van het knooppunt. Bijvoorbeeld:

• Als z kleiner is dan 1000,0, is het startnummer van het knooppunt 0.

• Als z tussen 1000,0 en 1999,0 ligt, is het startnummer van het knooppunt 1000.

• Als z tussen 2000,0 en 2999,0 ligt, is het startnummer van het knooppunt 2000.

Het eerste vrije nummer boven het startnummer wordt aan het knooppunt toegewezen.

De standaardwaarde is FALSE.