XS_AD_MEMBER_TYPE_VISUALIZATION

2017

XS_AD_MEMBER_TYPE_VISUALIZATION

Categorie

Analysis & Design

Met kleur kunt u verschillende rekenonderdeeltypen weergeven wanneer het rekenmodel in een modelvenster wordt weergegeven. Met een instelling van FALSE worden de rekenonderdelen in rood weergegeven. De standaardinstelling is TRUE.. Hiermee worden rekenonderdelen met de volgende kleuren geïdentificeerd:

• Rood = normale staven

• Grijs = staal - beton ligger

• Groen = vakwerkstaven

• Paars = vakwerkstaven, alleen trekkracht

• Geel = truss member, alleen drukkracht

• Donkerblauw = buigstijve verbindingen

• Lichtblauw = platen, willekeurige platen of randen van panelen