Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_AD_MEMBER_RESULT_GRID_SIZE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_AD_MEMBER_RESULT_GRID_SIZE

XS_AD_MEMBER_RESULT_GRID_SIZE

Categorie

Analyse en ontwerp

Met deze variabele kunt u de stramienafstand voor de rekenresultaten van platen en wanden definiëren. Voer de waarde in millimeters in. De standaardwaarde is 500.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen