Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_AD_MEMBER_NUMBER_VISUALIZATION

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_AD_MEMBER_NUMBER_VISUALIZATION

XS_AD_MEMBER_NUMBER_VISUALIZATION

Categorie

Analysis & Design

Met deze variabele kunt u onderdeelnummers weergeven of verbergen wanneer het rekenmodel in een modelvenster wordt weergegeven. De standaardwaarde is TRUE , waarmee de nummers worden weergegeven. Als u de nummers wilt verbergen, stelt u deze variabele op FALSE in.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen