Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_AD_CURVED_BEAM_SPLIT_ACCURACY_MM

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_AD_CURVED_BEAM_SPLIT_ACCURACY_MM

XS_AD_CURVED_BEAM_SPLIT_ACCURACY_MM

Categorie

Analysis & Design

Met deze variabele kunt u de maximale afstand instellen tussen een gebogen onderdeel en een recht segment. Voer de waarde in millimeters in. De standaardwaarde is 25.0 mm.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen