TEMPLATE_FONT_CONVERSION_FILE

2017

TEMPLATE_FONT_CONVERSION_FILE

Categorie

Templates & symbolen

Wijst naar de locatie van het template lettertype conversiebestand template_fonts.cnv. Standaard is het pad %DXK_FONTPATH%\template_fonts.cnv , hetgeen bijvoorbeeld C:\ProgramData\Tekla Structures\<version>\\environments\common\fonts\\template_fonts.cnv inhoudt.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit de omgevingsbestanden gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.