Platen als strippen in tekeningen en lijsten weergeven

2017

Platen als strippen in tekeningen en lijsten weergeven

In Tekla Structures kunt u platen weergeven als het equivalent voor de strippen voor fabricage. Tekla Structures geeft de platen als strippen weer in lijsten en tekeningen.

1. Stel de variabele XS_USE_FLAT_DESIGNATION in op TRUE.
  2. Geef de prefix op die u wilt gebruiken voor strippen met de variabele XS_FLAT_PREFIX.

Bijvoorbeeld: XS_FLAT_PREFIX=FLAT.

3. Stel indien nodig de overige plaatwerkgerelateerde variabelen in.
  4. Definieer materialen, dikte en breedte van beschikbare strippen in het bestand Fltprops.inp.
Tip:
  • Als u wilt voorkomen dat Tekla Structures het profiel in metrische eenheden weergeeft in de niet-metrische versie (VS), voegt u het stripprefix als parametrisch profiel aan het bestand profitab.inp toe.

• Bekijk ook pagina Plaatwerk in het dialoogvenster Geavanceerde opties voor meer informatie over variabelen in relatie tot plaatwerk.