Initialisatiebestanden (.ini-bestanden)

2017

Initialisatiebestanden (.ini-bestanden)

De initialisatiebestanden worden gebruikt voor het definiëren van startparameters en standaardinstellingen van Tekla Structures. Ze bevatten variabelen die voor het configureren van Tekla Structures worden gebruikt voor verschillende standaarden en voor de stijl van werken voor u of uw bedrijf.

Tekla Structures maakt automatisch de benodigde initialisatiebestanden tijdens de installatie. Het aantal initialisatiebestanden dat er wordt gemaakt, is afhankelijk van hoeveel Tekla Structures -omgevingen u hebt geïnstalleerd.