Globale standaard-omgevingsinstellingen - env_global_default.ini

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

Globale standaard-omgevingsinstellingen - env_global_default.ini

Globale standaard-omgevingsinstellingen - env_global_default.ini

Het bestand env_global_default.ini definieert de globale standaarden voor variabelen. Het bestand wordt gelezen uit ..\ProgramData\Tekla Structures\<versie>\environments\common\.

Attentie:

Wijzig het bestand env_global_default.ini niet. Als u enkele omgevingsinstellingen moet wijzigen, kopieert u de benodigde variabelen van dit bestand naar uw bestand user.ini en past u de instellingen daar aan of wijzigt u de instellingen in het dialoogvenster Geavanceerde opties.

Voor variabelen die volgens uw lokale normen zijn ingesteld, raadpleegt u het bestand met omgevingsinstellingen env_<omgevingsnaam>.ini en het bestand met rolinstellingen role_<rolnaam>.ini. De lokale bestanden overschrijven de variabelen die in env_global_default.ini zijn ingesteld.

Als de variabele in het bestand env_global_default.ini gegaan door rem wordt voorafgegaan, worden de softwarestandaarden als waarde gebruikt en weergegeven. De verouderde variabelen worden aan het einde van het bestand vermeld.