Zoekvolgorde voor mappen

2017

Zoekvolgorde voor mappen

Wanneer u een model opent, zoekt Tekla Structures de gekoppelde bestanden in specifieke mappen in een ingestelde volgorde.

Het is belangrijk dat u bestanden in de juiste mappen houdt. Wanneer Tekla Structures de gekoppelde bestanden heeft gevonden, wordt het zoeken gestopt. Dat betekent dat bestanden met dezelfde naam, die zich verderop in de zoekvolgorde bevinden, worden genegeerd.

De zoekvolgorde voor mappen is als volgt:

Map

Gedefinieerd door

Huidige model

Het geopende model

Project

Variabele XS_PROJECT

Bedrijf

Variabele XS_FIRM

Systeem

Variabele XS_SYSTEM

Tekla Structures zoekt bepaalde bestanden niet in deze volgorde. De uitzonderingen worden hieronder weergegeven.

De uitzonderingen zijn:

Bestand (type)

Zoekvolgorde

objects.inp

• Modelmap

• Projectmap ( XS_PROJECT )

• Bedrijfsmap ( XS_FIRM )

• Systeemmap ( XS_SYSTEM )

• Inp-map ( XS_INP )

privileges.inp

• Modelmap

• Projectmap ( XS_PROJECT )

• Bedrijfsmap ( XS_FIRM )

• Systeemmap ( XS_SYSTEM )

• Inp-map ( XS_INP )

.dat-bestanden

Systeemmap ( XS_SYSTEM )

Templates

• De map bevat uw templates die door de variabele XS_TEMPLATE_DIRECTORY worden aangegeven

• Modelmap

• Projectmap ( XS_PROJECT )

• Bedrijfsmap ( XS_FIRM )

• Omgevingspecifieke systeemtemplates die door de variabele XS_TEMPLATE_DIRECTORY_SYSTEM worden aangegeven

• Systeemmap ( XS_SYSTEM )

Databases

Profiel , bout , materiaal en wapeningsstaafdatabases:

• Modelmap

• Projectmap ( XS_PROJECT )

• Bedrijfsmap ( XS_FIRM )

• Map aangegeven door de variabele XS_PROFDB.

Vormendatabase :

• Modelmap

• Projectmap ( XS_PROJECT )

• Bedrijfsmap ( XS_FIRM )

• Systeemmap ( XS_SYSTEM )

• Map aangegeven door de variabele XS_DEFAULT_BREP_PATH.

Printerdatabase :

• Modelmap

• Projectmap ( XS_PROJECT )

• Bedrijfsmap ( XS_FIRM )

• Map aangegeven door de variabele XS_DRIVER.

Attentie:

Sla aangepaste bestanden niet op in de systeemmap. Op die manier voorkomt u problemen en veel overbodig werk als u upgrade naar een nieuwere versie van de software.