Referentie voor geavanceerde opties

2017

Referentie voor geavanceerde opties

Tekla Structures bevat verschillende variabelen waarmee u uw versie van Tekla Structures kunt aanpassen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen inches te gebruiken door een variabele in te stellen.

Opmerking: De gegeven standaardwaarden voor deze variabelen zijn de standaardwaarden in de standaardomgeving. De standaardwaarden kunnen in uw omgeving anders zijn.

De variabelen zijn gegroepeerd in verschillende categorieën in overeenstemming met de manier waarop deze in het dialoogvenster worden gebruikt. Als u het dialoogvenster wilt openen, klikt u op en selecteer in het gebied .

Geavanceerde opties Bestand > Instellingen Geavanceerde opties Instellingen

Tip:

Gebruik de Advanced options search tool om variabelen op naam te zoeken.