Release Notes Tekla Structures 2017

Laatst bijgewerkt May 7, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

Release Notes Tekla Structures 2017

Release Notes Tekla Structures 2017

Welkom bij de Release Notes van Tekla Structures 2017.

Deze versie wordt geleverd met een aantal nieuwe functies en veel foutoplossingen. De belangrijkste functies van deze nieuwe versie zijn onder andere:

Probleemoplossingen per Service Pack

Volg de onderstaande koppelingen voor informatie over probleemoplossingen die in de huidige beschikbare Service Packs zijn doorgevoerd:

Compatibiliteit

We raden u aan om niet voltooide modellen met uw huidige versie van Tekla Structures te voltooien.

Deze versie is niet compatibel met eerdere versies. Als u een model in Tekla Structures 2017 maakt of opslaat, kunt u het als gevolg van databaseverschillen niet meer in oudere versies openen.

Tekla Structures 2017 kan alleen op 64-bits Windows-besturingssystemen worden geïnstalleerd. Tekla Structures 21.1 was de laatste versie die de installatie op 32-bits Windows ondersteunde.

Raadpleeg voor meer informatie de hardware-aanbevelingen.

Als u wilt controleren welke licentieserver u met uw huidige Tekla Structures -versie moet gebruiken, raadpleegt u De te gebruiken licentieserver.

Release Notes voor de beheerder

Geavanceerde gebruikers moeten de Tekla Structures Release Notes voor de beheerder lezen voor informatie over hoe de beschikbare extra aanpassingen in deze versie moeten worden toegepast.

Release Notes voor lokalisatie

Omgevingsspecifieke wijzigingen worden in de Release Notes voor lokalisatie uitgelegd.

Release Notes van Tekla Open API

De Release Notes van Tekla Open API zijn opgenomen in het beginpakket van Tekla Open API dat u bij Tekla Warehouse kunt downloaden.