Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Transparantie instellingen voor objectgroepen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Transparantie instellingen voor objectgroepen

Transparantie instellingen voor objectgroepen

In het dialoogvenster Object Weergave definieert u de doorzichtigheid van objectgroepen.

Optie

Beschrijving

Als

De huidige zichtbaarheid.

Als het object bij een objectgroep hoort waarvoor zichtbaarheids- en kleurinstellingen zijn gedefinieerd, worden de instellingen van deze objectgroep ingelezen.

Zichtbaar

Object wordt weergegeven in het aanzicht.

50% transparant

Het object is doorzichtig in de vensters.

70% transparant

90% transparant

Onzichtbaar

Het object wordt niet weergegeven in vensters.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen