Referentielijnen van onderdelen in een modelvenster weergeven

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

Referentielijnen van onderdelen in een modelvenster weergeven

Referentielijnen van onderdelen in een modelvenster weergeven

De referentielijn van het onderdeel wordt gevormd tussen de onderdeelhandles. De referentielijn van het onderdeel is standaard onzichtbaar in het model. Het kan handig zijn deze lijn weer te geven als u bijvoorbeeld naar de middelpunten van onderdelen wilt snappen.

1. Dubbelklik op het venster om het dialoogvenster Venster eigenschappen te openen.
  2. Klik op Weergave om het dialoogvenster Weergave te openen.
  3. Schakel op het tabblad Geavanceerd het selectievakje Onderdeel referentie lijn in.
  4. Klik op Wijzig.

De referentielijnen van onderdelen worden weergegeven.