Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Punteigenschappen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Punteigenschappen

Punteigenschappen

Gebruik het dialoogvenster Punt informatie om de eigenschappen van een punt te bekijken.

Optie

Beschrijving

Fase

Het fasenummer.

U kunt objecten filteren op fasenummer.

Id

Het ID-nummer dat wordt gebruikt in logbestanden.

U kunt objecten filteren op ID-nummer.

Coördinaten

De lokale (werkvlak) en globale x-,y- en z- coördinaten van een punt. Geeft de juiste locatie van een punt aan.

De eenheden hangen af van de instellingen in Bestand > Instellingen > Opties > Eenheden en decimalen.

Zie ook

Punten maken

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen