Een model openen

2017

Een model openen

U kunt één model tegelijkertijd geopend hebben. Als u een model opent en er al een open hebt, vraagt Tekla Structures u het eerste model op te slaan.

1. Klik in het menu Bestand op Openen.
  2. Selecteer het model dat u wilt openen.
    • Als u naar modellen in een andere map wilt zoeken, klikt u op Bladeren.
    • Als u een onlangs gebruikte modelmap wilt openen, klikt u op de lijst Model vanuit map openen.
    • Als u modellen op naam, datum of type wilt sorteren, klikt u op de kolomtitels.
    • Als de modellen alfabetisch op hun naam zijn gesorteerd, kunt u met het toetsenbord een model selecteren. Als u bijvoorbeeld een N typt, selecteert Tekla Structures het eerste model dat met een N begint.
  3. Klik op Openen.

Als er geen vensters in het model zichtbaar zijn, vraagt Tekla Structures u er een te selecteren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our documentation.