Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Onderdelen groeperen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Onderdelen groeperen

Onderdelen groeperen

U kunt onderdelen en andere objecten groeperen op basis van hun eigenschappen. Met objectgroepen kunt u de kleur en doorzichtigheid van objecten in het model bepalen. Objectgroepen zijn ook nodig in modelvensterfilters, selectiefilters, Organisator -filters en met de tool Weergave Project Status.

Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen