Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Onderdelen wijzigen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Onderdelen wijzigen

Onderdelen wijzigen

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u verschillende onderdeeleigenschappen zoals de vorm, positie en lengte van een onderdeel wijzigt. Er wordt ook uitgelegd hoe u onderdelen splitst en combineert en hoe u de vervormingsopties gebruikt om onderdelen te torderen en te togen.

Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen