De onderdeeleigenschappen wijzigen

2017

De onderdeeleigenschappen wijzigen

1. Dubbelklik op een onderdeel om het dialoogvenster met onderdeeleigenschappen te openen.
  2. U kunt aangeven welke eigenschappen moeten worden gewijzigd door de selectievakjes in of uit te schakelen.

Als u bijvoorbeeld wilt dat enkele stalen onderdelen dezelfde naam delen, maar u geen van hun individuele eigenschappen wilt wijzigen, moet u ervoor zorgen dat het selectievakje Naam is ingeschakeld.

Tip:

Klik opom alle selectievakjes in of uit te schakelen.

3. Wijzig de eigenschappen.
  4. Selecteer de onderdelen die u wilt wijzigen.
  5. Klik op Wijzig.