Als u niet alle objecten kunt zien

2017

Als u niet alle objecten kunt zien

De zichtbaarheid van objecten in een venster is afhankelijk van een aantal verschillende instellingen. Als u niet alle gewenste objecten in een model kunt zien, controleer u de volgende instellingen:

• werkgebied

• aanzicht-diepte

• aanzichtfilter

• venster- en weergave-instellingen

• kleur- en doorzichtigheidsinstellingen

Het werkgebied en de vensterdiepte zijn net twee virtuele vakken. Objecten waarvan de handles gedeeltelijk of helemaal binnen beide vakken vallen, zijn zichtbaar. Nieuw gemaakte objecten zijn ook buiten de vensterdiepte zichtbaar, maar nooit buiten het werkgebied. Wanneer u een venster opnieuw genereert, worden alleen de objecten binnen de vensterdiepte weergegeven.