Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

De snijlijnen in een modelvenster verbergen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

De snijlijnen in een modelvenster verbergen

De snijlijnen in een modelvenster verbergen

  1. Dubbelklik op het venster om het dialoogvenster Venster eigenschappen te openen.
  2. Klik op Weergave om het dialoogvenster Weergave te openen.
  3. Schakel het selectievakje Uitsnijdingen en toegevoegd materiaal uit.
  4. Klik op Wijzig.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen