Stramienlijn eigenschappen

2017

Stramienlijn eigenschappen

In het dialoogvenster Eigenschappen stramienlijnen kunt de eigenschappen van losse stramienlijnen weergeven en wijzigen. De eenheden hangen af van de instellingen in Bestand > Instellingen > Opties > Eenheden en decimalen.

Optie

Beschrijving

Label

De naam van de stramienlijn.

Diepte in kijkvlak

De hoogte van het stramienvlak loodrecht op het venstervlak.

Verlenging links/onder

Definiëren hoe ver de stramienlijnen doorlopen in de richting Links/Onder en Rechts/Boven.

Verlenging rechts/boven

Magnetisch stramienvlak

Selecteer deze optie om objecten te koppelen aan de stramienlijn.

Gebruikersattributen

Klik hierop om de gebruikersattributen van de stramienlijn weer te geven.

Zichtbaar op de tekening

Selecteer deze optie om de stramienlijn weer te geven in tekeningen.

Automatisch stramienlijnen maatvoeren

Selecteer deze optie om losse stramienlijnen te bematen in stramienmaatvoering.