Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

RGB-waarden voor kleuren zoeken

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

RGB-waarden voor kleuren zoeken

RGB-waarden voor kleuren zoeken

Met de tool Tekla Structures Background Color Selector kunt u een geschikte achtergrondkleur voor uw model zoeken.

  1. Ga naar Selecting background color for model editor.
  2. Download en installeer de toepassing.
Tip:

Daarnaast kunt u de Kleurenkiezer -tool gebruiken, die beschikbaar is op Color picker for Tekla Structures.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen