Vellingkant eigenschappen

2017

Vellingkant eigenschappen

In het dialoogvenster Vellingkant Eigenschappen kunt u de eigenschappen van een vellingkant weergeven en wijzigen. De eenheden hangen af van de instellingen in Bestand > Instellingen > Opties > Eenheden en decimalen.

Veld

Beschrijving

Meer informatie

Type

De vorm van de afschuining.

Naam

De naam van de afschuining.

Snijafstand x-richting

Hiermee legt u vast hoe ver van de afgeschuinde rand de afschuining ophoudt in de x-richting.

Snijafstand y-richting

Hiermee legt u vast hoe ver van de afgeschuinde rand de afschuining ophoudt in de y-richting.

Type eerste eind

De vorm en positie van het eerste eindpunt.

De opties zijn:

• Volledig : Het eindpunt wordt gepositioneerd aan het uiteinde van het onderdeel (langs de dichtstbijzijnde rand) en de vorm is recht.

• Recht : Het eindpunt wordt gepositioneerd op het punt dat u kiest, en de vorm is recht.

• Schuin : Het eindpunt wordt gepositioneerd op het punt dat u kiest, en de vorm is gehoekt.

Type tweede eind

De vorm en positie van het tweede eindpunt.

Maatvoering

De afstand tussen het (gekozen) eindpunt en de afgeschuinde punten.