Clashes detecteren

2017

Clashes detecteren

Gebruik de Clash Check Manager om onderdelen, bouten, wapening of referentiemodelobjecten op te sporen die met elkaar botsen. Objecten die elkaar alleen raken, worden niet in de resultaten van de clash check opgenomen.

Gebruik de clash check-instellingen om speling tussen verschillende modelobjecten te definiëren.

U kunt ook de secties en vloeren gebruiken die u in Organisator hebt gemaakt om een beheerde clash check uit te voeren.

Als u een ander Tekla Structures model wilt gebruiken als referentie model, moet u dit exporteren naar een IFC-bestand om het in de clash check te kunnen meenemen. De volgende referentie model bestandstypen worden door de clash check ondersteund:

• IFC

• DWG

• DGN