Bouten maken door een bestaande boutgroep te wijzigen

2017

Bouten maken door een bestaande boutgroep te wijzigen

Een alternatieve manier om bouten te maken, is door een component toe te passen die boutgroepen bevat.

1. Pas een component toe die boutgroepen bevat.

Verbindt bijvoorbeeld twee liggers, of een ligger en een kolom met behulp van een eindplaat met bouten. Raadpleeg voor meer informatie Voorbeeld van een staalcomponent: een eindplaat met de verbinding Eindplaat (144) toevoegen.

2. Explodeer de component.
    1. Ga naar Snel starten , begin met het invoeren van explodeer verbinding en selecteer het commando explodeer verbinding in de lijst die verschijnt.
    2. Selecteer de component die u wilt exploderen.

Tekla Structures maakt de objecten in de component los.

3. Wijzig de boutgroep.
    1. Selecteer de boutgroep en dubbelklik erop om het dialoogvenster met eigenschappen te openen.
    2. Wijzig de eigenschappen.
    3. Klik op Wijzig.