Een objectgroep maken

2017

Een objectgroep maken

1. Klik op het tabblad Venster op Weergave om het dialoogvenster Object weergave te openen.
  2. Klik op Objectgroep om het dialoogvenster Object groep - weergave te openen.
  3. Wijzig de instellingen van de objectgroep.

U kunt dezelfde objecteigenschappen en technieken als bij het filteren gebruiken.

1. Klik op Regel toevoegen.
    2. Selecteer opties in de lijsten Categorie , Eigenschappen en Voorwaarde.
    3. Voer een waarde in de lijst Waarde in of selecteer een waarde in het model.
    4. Voeg meer regels toe en gebruik de optie En/Of of haakjes om complexe regels te maken.
  4. Schakel de selectievakjes in naast de objectgroepregels die u wilt activeren.

De selectievakjes geven aan welke regels ingeschakeld en actief zijn.

5. Voer een unieke naam in het vak naast de knop Opslaan als in.
  6. Klik op Opslaan als om de objectgroep op te slaan.