Afwerkeigenschappen

2017

Afwerkeigenschappen

In het dialoogvenster Afwerkeigenschappen kunt u de eigenschappen van een hoekafwerking weergeven en wijzigen. De eenheden hangen af van de instellingen in Bestand > Instellingen > Opties > Eenheden en decimalen.

Optie

Beschrijving

Type

De vorm van de afwerking.

x

De afmetingen van de afwerking. De afmeting hangt af van het type afwerking.

y

dz1

Wordt alleen gebruikt voor willekeurige platen en betonplaten.

Verplaatst het boven- of ondervlak van de onderdeelhoek in de lokale z-richting van het onderdeel.

Met deze opties kunt u platen bijvoorbeeld een variërende dikte geven.

dz2