Kleurinstellingen voor objectgroepen

2017

Kleurinstellingen voor objectgroepen

In het dialoogvenster Object Weergave definieert u de kleur van objectgroepen.

Optie

Beschrijving

Als

De huidige kleur wordt gebruikt.

Als het object deel uitmaakt van een van de objectgroepen die in de volgende rijen worden genoemd, wordt de kleur van het object gedefinieerd door de instellingen die voor de betreffende objectgroep zijn opgegeven.

Kleuren

Selecteer de kleur in de lijst.

Kleur volgens klasse

Alle onderdelen krijgen een kleur op basis van de eigenschap Klasse. Zie De kleur van een modelobject wijzigen.

Kleur volgens vracht

Onderdelen die tot verschillende vrachten of fasen behoren, krijgen verschillende kleuren volgens het vracht- of fasenummer:

Kleur volgens fase

Kleur volgens analyse type

Geef onderdelen weer volgens de rekenklasse van het onderdeel.

Kleur volgens analysis utility check

Geef onderdelen weer volgens de gebruiksverhouding bij het berekenen.

Kleur volgens attribuut

Toont onderdelen in verschillende kleuren volgens de waarden van de gebruikersattributen.