De vorm van een item wijzigen

2017

De vorm van een item wijzigen

Wanneer u een item maakt of wijzigt, kunt u de vorm selecteren in de lijst met alle vormen die beschikbaar zijn in de vormendatabase.

Controleer voordat u begint of u de vereiste vorm in de vormendatabase hebt geïmporteerd.

1. Dubbelklik op een item om het dialoogvenster Itemeigenschappen te openen.
  2. Klik op Selecteer naast het vak Vorm om het dialoogvenster Vormendatabase te openen.
  3. Gebruik indien nodig het vak Filter om naar een vorm te zoeken.
  4. Selecteer een vorm in de lijst.
  5. Klik op OK om het dialoogvenster Vormendatabase te sluiten.
  6. Klik op Wijzig.