Geboute onderdelen wijzigen of toevoegen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Geboute onderdelen wijzigen of toevoegen

Geboute onderdelen wijzigen of toevoegen

U kunt de onderdelen waarmee een boutgroep is verbonden wijzigen.

  1. Klik op het tabblad Staal op Geboute onderdelen.
  2. Selecteer de boutgroep.
  3. Selecteer het hoofdonderdeel en de aansluitende onderdelen opnieuw.
  4. Klik met de middelste muisknop om het selecteren van de onderdelen af te sluiten.
Tekla Structures werkt de boutlengte automatisch bij in overeenstemming met de wijzigingen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen