Merken maken

2017

Merken maken

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u stalen onderdelen in merken wijzigt.

Tekla Structures maakt merken van stalen onderdelen wanneer u een werkplaatslas of -bout gebruikt om onderdelen met elkaar te verbinden. Merken en hun hoofdonderdelen worden automatisch gedefinieerd als u losse werkplaatslassen of -bouten maakt of als u automatische verbindingen toepast, wat werkplaatslassen of -bouten maakt.

Klik voor meer informatie op onderstaande links: