STAAD.Pro

Laatst bijgewerkt August 26, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

STAAD.Pro

STAAD.Pro

De berekenings- en toetsingsapplicatie STAAD.Pro is eigendom van Bentley Systems, Incorporated. U kunt de volledige productdetails vinden op hun website.

• STAAD.Pro kan CIS/2-bestanden in combinatie met hun std-formaat exporteren en importeren. Het is vooral in de fabrieks- en zware-engineeringssegmenten een semi-industrienorm geworden.

• Als Tekla Structures en STAAD.Pro op dezelfde computer zijn geïnstalleerd, kan een rechtstreekse link worden gebruikt.

• Profieltoewijzing voor verschillende installatie-omgevingen wordt bereikt door de profielen die door Tekla Structures en Bentley worden gebruikt in bestanden die ProfileExportMapping.cnv en ProfileImportMapping.cnv heten en zich in de map TeklaStructures\TS_STAAD bevinden. Deze bestanden worden op dit moment alleen bij het importeren gebruikt.

Als u meer informatie wilt ontvangen en wilt downloaden, gaat u naar Tekla Warehouse.