SketchUp

2017

SketchUp

Trimble SketchUp is modelleersoftware die bijvoorbeeld wordt gebruikt in architectuur, constructie, engineering en landschapsarchitectuur. 3D Warehouse bevat veel SketchUp-modellen die u als referentiemodellen naar Tekla Structures kunt importeren.

U kunt Sketchup-bestanden als referentiemodellen in Tekla Structures importeren. Tekla Structures ondersteunt Sketchup-versie 2016 en eerder bij het importeren.

U kunt Tekla Structures -modellen als .skp -bestanden exporteren om in SketchUp te gebruiken.