S-Frame

Laatst bijgewerkt August 26, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

S-Frame

S-Frame

De berekening van het S-Frame is eigendom van en wordt ontwikkeld door S-FRAME Software Inc. Het is een complete oplossing van structurele 4D-modellering, berekening en toetsing voor staal, beton, lineaire en niet-lineaire structurele modellen. De volledige productdetails kunt u vinden op hun website https://s-frame.com.

• S-Frame kan .dxf -bestanden exporteren en importeren. Als Tekla Structures en S-Frame op dezelfde computer zijn geïnstalleerd, kan er een rechtstreekse koppeling worden gebruikt. U kunt een kopie van de koppeling bij S-FRAME Software Inc aanvragen. Beschrijvingen over de koppeling kunt u hier vinden: Building information modeling (BIM)-koppelingen.

• In sommige gebieden werd S-Frame door CSC gedistribueerd, zodat de installatie naar verschillende mappen verwijst. De modelnaam mag geen spaties bevatten. Dit is momenteel een probleem omdat en het berekenings- en toetsingsframe niet wordt gemaakt als er spaties in zijn opgenomen.