SAP2000

2017

SAP2000

De SAP2000 Analysis & Design-toepassing is geschreven door Computers & Structures, Inc. U kunt de volledige productdetails vinden op hun website.

• De SAP2000 Analysis & Design-toepassing kan cis/2- en ifc-bestanden exporteren en importeren en kan ook SDNF-bestanden exporteren.

• Als Tekla Structures en SAP2000 op dezelfde computer zijn geïnstalleerd, kan een rechtstreekse link worden gebruikt.

• Het is belangrijk dat u SAP2000 de eerste keer als een onafhankelijk werkende toepassing uitvoert, voordat u de link laadt. Start SAP2000 en maak een nieuw model, sla dit op en sluit SAP2000. Dit werkt vervolgens uw register bij dat voor de link nodig is.

Als u meer informatie wilt ontvangen en wilt downloaden, gaat u naar Tekla Warehouse.