MIS

2017

MIS

U kunt modelgegevens naar Manufacturing Information Systems (MIS) exporteren. De MIS -export ondersteunt de volgende formaten:

• DSTV

• FabTrol/KISS

• EJE

• EPC

• Steel 2000

Opmerking:

We raden uw aan de FabTrol-lijsten in plaats van de MIS -export voor het exporteren van FabTrol-gegevens te gebruiken. De FabTrol-lijsten zijn beschikbaar voor de Steel Detailing-rol in US de imperial en US metric omgevingen. Als u geen geschikte omgeving gebruikt, kunt u ook met uw lokale ondersteuning contact opnemen voor de FabTrol-bestanden.