Een PDF in een model importeren

2017

Een PDF in een model importeren

1. Klik in het menu Bestand op Importeren > PDF-document invoegen .

Het dialoogvenster PDF-referentiemodel invoegen wordt geopend.

2. Klik op Bladeren.
  3. Blader naar de PDF en klik op Openen.
  4. Stel de schaal voor het referentie model in.
  5. Voer het nummer in van de pagina die u wilt invoegen.
  6. Klik op OK.
  7. Wijs een punt aan om het referentiemodel te plaatsen.

Tekla Structures converteert de PDF naar DXF-formaat. De conversie maakt een DXF-bestand voor iedere geïmporteerde pagina. Tekla Structures slaat de DXF-bestanden op in dezelfde map waar de PDF zich bevindt.

Beperkingen

Alleen vectorafbeeldingen worden geconverteerd, rasterafbeeldingen niet.