Een FabTrol XML-bestand importeren

2017

Een FabTrol XML-bestand importeren

1. Klik in het menu Bestand op Importeren > FabTrol XML .
  2. Klik op de knop ... naast het vak Invoer bestand om naar het XML-bestand te bladeren.
  3. Selecteer een geschikte optie in de lijst Maak log file.
    • Selecteer Maken om een nieuw logbestand te schrijven en telkens het vorige logbestand te verwijderen wanneer u het XML-bestand importeert.

• Selecteer Toevoegen om de logbestandgegevens aan het einde van het bestaande logbestand toe te voegen.

• Als u geen logbestand nodig hebt, selecteert u Nee.

4. Selecteer een geschikte optie in de lijst Toon Logbestand.
    • Als u het logbestand niet wilt weergeven, selecteert u Nee.

• Als u het logbestand wilt weergeven, selecteert u Aan in het dialoogvenster.

5. Klik op Maak om de statusgegevens te importeren.