Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

HMS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

HMS

HMS

HMS staat voor Hollowcore Manufacturing System en is in Nederland ontwikkeld. U kunt gegevens van kanaalplaten vanuit Tekla Structures naar HMS exporteren. HMS gebruikt de gegevens in fabricageprocessen.

Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Naar de HMS-indeling exporteren

HMS-exportinstellingen

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen