FEM

2017

FEM

FEM (Finite Element Method) is een analyse- en berekeningsmethode die wordt gebruikt in structurele engineering. In deze elementenmethode wordt de structuur opgedeeld in geschikte eindige elementen die via knopen verbonden zijn.

De FEM-import- en exporttool van Tekla Structures ondersteunt diverse formaten en biedt meerdere opties voor het importeren en exporteren van modellen.