Naar de HMS-indeling exporteren

2017

Naar de HMS-indeling exporteren

U kunt modelgegevens van kanaalplaten exporteren naar een HMS-formaat. Het resultaat is een .sot -bestand.

1. Selecteer de modelobjecten die u in de export wilt opnemen.
  2. Klik in het menu Bestand op Exporteren > HMS .

Het dialoogvenster HMS Export wordt geopend.

3. Definieer de exporteigenschappen indien nodig.
  4. Klik op de knop ... om naar de map te bladeren waarin u het bestand wilt opslaan.

De map \HMS onder de modelmap is de standaard.

5. Voer een naam voor het bestand in.

De bestandsextensie is .sot.

6. Klik op Opslaan.
  7. Schakel het selectievakje Voeg revisie aan bestandsnaam toe in en selecteer indien nodig het revisienummer.

Het revisienummer wordt als volgt aan het exportbestand toegevoegd:

hms_export_file<revisie>.sot

8. Schakel het selectievakje Logbestand openen na exporteren in als u het logbestand na het exporteren wilt zien.

In HMS Export wordt het logbestand in de exportmap van het bestand gemaakt.

9. Klik op Exporteer om het HMS-bestand te maken.