Naar CAD exporteren

2017

Naar CAD exporteren

U kunt een CAD-model in diverse formaten exporteren.

Opmerking:

Voordat u een SDNF-export start, moet u controleren of de variabele XS_SDNF_CONVERT_PL_PROFILE_TO_PLATE niet op de pagina Exporteren van het dialoogvenster Geavanceerde opties is ingesteld.

1. Open een Tekla Structures -model.
  2. Klik in het menu Bestand op Exporteren > CAD .

Het dialoogvenster CAD-export wordt geopend.

3. Voer de paden naar de vereiste conversiebestanden in op het tabblad Conversie.
  4. Ga naar het tabblad Parameters en geef het exportbestand in het vak Uitvoer bestand een naam.

U kunt ook naar het bestand bladeren.

5. Selecteer het exportformaat in de lijst Type.
  6. Gebruik de vakken Oorsprong X , Y en Z om de oorsprong van het geëxporteerde model op te geven.
  7. Definieer PML-specifieke gegevens in de PML-export op het tabblad PML.
  8. Ga in SDNF, SDNF (PDMS)- en PDMS-export naar het tabblad SDNF en definieer de benodigde gegevens.
  9. Selecteer in het model de onderdelen die u wilt exporteren.
  10. Klik op Toepassen en Maak.

In Tekla Structures wordt het exportbestand in de huidige modelmap gemaakt.