ELiPLAN

2017

ELiPLAN

Elematic ELiPLAN is software voor resourceplanning, planning en beheer van fabrikanten van prefab-beton.

Met de ELiPLAN-import en -export worden de gegevens tussen Tekla Structures en ELiPLAN geautomatiseerd. De gegevensoverdracht bestaat uit vier delen:

1. ELiPLAN-gegevensbestand exporteren uit Tekla Structures.

2. ELiPLAN-gegevensbestand importeren in ELiPLAN.

3. ELiPLAN-statusgegevensbestand exporteren uit ELiPLAN.

4. ELiPLAN-statusgegevensbestand importeren in Tekla Structures.

Het importeren van een ELiPLAN-gegevensbestand in ELiPLAN ondersteunt de incrementele werkwijze. Dit betekent dat met ELiPLAN onderdelen in de database kunnen worden gemaakt, bijgewerkt en verwijderd. Dit betekent dat detailhandelaren van prefab-beton de meest recente gegevensbestanden kunnen exporteren zodra het Tekla Structures -model is gewijzigd.

Soortgelijke incrementele ondersteuning is opgenomen in de import van een ELiPLAN-statusgegevensbestand naar Tekla Structures. Als u de status- en schemagegevens in een Tekla Structures -model up-to-date wilt houden, raden we u aan de statusgegevens regelmatig bij te werken.

Opmerking:

Het formaat en inhoud van het ELiPLAN-statusgegevensbestand dat in Tekla Structures wordt geïmporteerd, verschilt van het gegevensbestand dat vanuit Tekla Structures naar ELiPLAN wordt geëxporteerd.