DGN

2017

DGN

Het DGN-formaat is speciaal gebruikt voor de gegevensoverdracht tussen programma's die worden gebruikt voor het ontwerpen van fabrieken. Het is ontwikkeld door MicroStation. Het is vergelijkbaar met DWG wat alleen een grafisch gegevensformaat is. Het bevat unieke onderdeel-ID’s in het opgegeven model. Het is mogelijk om de clashes tussen het Tekla Structures -model en een DGN-referentiemodel te controleren.

Dit formaat heeft de volgende beperkingen:

• GUID wordt niet ondersteund.

• Change management is niet mogelijk met een DGN-bestand.