Importlijsten maken

2017

Importlijsten maken

Met sommige importtools kunt u een lijst van de import maken. Standaard worden in Tekla Structures geen lijsten gemaakt wanneer u bestanden importeert.

Met deze importlijst kunt u verschillende revisies van vorige imports vergelijken. U kunt bijvoorbeeld de verschillen in profielen, materiaal, onderdeelrotatie, onderdeelpositie, verf, begin van de verbindingscodes, einde van de verbindingscodes en fase weergeven.

1. Open de importtool, bijvoorbeeld CAD ( Bestand > Importeren > CAD ).
  2. Ga naar het tabblad Lijst van het importdialoogvenster.
  3. Selecteer in Maak lijst de optie Ja.
  4. Selecteer in Lijst bekijken de optie Ja om het lijstbestand weer te geven.
  5. Voer in Template het pad voor de lijsttemplate in of gebruik de bladerknop om hiernaar te zoeken.

U kunt ook de templatenaam weglaten waardoor het standaard importtemplate wordt gebruikt.

6. Voer in Lijst naam het pad voor de lijstbestand in of klik op de bladerknop om hiernaar te zoeken.

U kunt ook de lijstbestandsnaam weglaten waardoor het standaard importlijstbestand wordt gebruikt.

7. Importeer het model.

Het model wordt geïmporteerd en de lijst wordt op het scherm weergegeven.

Als u de lijst geen andere naam hebt gegeven, wordt de lijst met de naam import_revision_report.rpt in de modelmap opgeslagen.