BVBS

2017

BVBS

U kunt wapeningsgeometrie naar BVBS -formaat (Bundesvereinigung Bausoftware) exporteren.Het resultaat is een tekstbestand in ASCII-formaat.De ondersteunde versie van de BVBS-formaat is 2.0, jaar 2000.

U kunt gebogen wapeningsstaven, wapeningsstaafgroepen en wapeningsnetten exporteren die rechthoekig, polygonaal, niet-gebogen of gebogen zijn en uitsnijdingen kunnen bevatten. Het exporteren van haken wordt ook ondersteund.

Wapeningsstaven die buigingen met twee of meer variabele radiuswaarden hebben, worden volledig conform de BVBS-specificatie geëxporteerd zodat van het radiuselement en de beenelementen apart worden weggeschreven. Als dit compatibiliteitsproblemen veroorzaakt in uw eigen omgeving en andere tools die de BVBS-bestanden gebruiken, kunt u nog terug naar de oudere manier van exporteren door de variabele XS_BVBS_EXPORT_ARC_COMPATIBLE_TO_OLDER_METHOD op TRUE in te stellen in een .ini -bestand, bijvoorbeeld in user.ini.

Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Naar de BVBS-indeling exporteren

Berekening wapeningsstaaflengte in BVBS-export