Attribuut importeren

2017

Attribuut importeren

U kunt waarden van een gebruikersattribuut (UDA) vanuit een tekstbestand in een model importeren. U kunt bijvoorbeeld een lijst van gefabriceerde of gecontroleerde merken importeren.

U kunt de attribuutwaarden in Tekla Structures -modelobjecten, tekeningen of sommige referentie modelobjecten importeren door een gebied in het model of het hele model te selecteren.

Het geïmporteerde bestand kan het volgende zijn:

• Geëxporteerd uit andere software.

• Handmatig gemaakt in een willekeurige standaard teksteditor, bijvoorbeeld Microsoft Kladblok.

• Een eenvoudige Tekla Structures -lijst met de onderdeel-GUID's en gebruikersattributen.