Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

ASCII

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

ASCII

ASCII

ASCII staat voor American Standard Code for Information Interchange. In sommige systemen voor het ontwerpen van fabrieken worden ASCII-bestanden geëxporteerd, bijvoorbeeld ModelDraft, PDS en PDMS.

U kunt profielen en platen die met de ASCII-indeling als liggers zijn gemaakt importeren en exporteren. Contourplaten kunnen niet worden geïmporteerd.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen